lauantai 15. kesäkuuta 2013

kavereita & telttailua

Collage Collage1 Collage2 Collage3
Hei! En oo kirjotellu nyt vähään aikaan kunnolla, koska en oo kerenny, mutta koitan kirjotella enemmän jatkossa! Kerron kuitenki nyt tästä loppuviikosta. Eli keskiviikkona olin kotona, kävin kaupassa ja pelailin pikkusisarusten kans, kunnes päätettiin Lauran kans lähtee kylälle. Käytiin hakee Millaki meijän kans ja sitte lähettii kylälle pyörimää. Lopulta, ku saatiin löytöpalkkio, ku löyettiii puhelin ja palautettiin se, päädyttiin pizzalle. Okei, käytiin ostaa pizzaa ja lähettii katolle syömää sitä :D. Myöhemmin Kristaki tuli meijän kans ja loppuilta meniki yhen koulun pihalla ja bussipysäkillä.
Torstaina mentiin taas kylälle illalla Lauran, Saanan ja Millan kans, ei me siellä kyllä kauaa oltu, mutta Laura tuli sitte meille yöks ja siinä se ilta meniki. Nukuttiin teltassa ja Jemina & Jansku (mun siskoja) nukku meijän kans siellä. Joskus uusiks! 
Perjantaina sit nukuttiin pitkään ja siivoiltiin teltta ja silleen. Katottiin Lauran kans lovemillaa & tehtiin jotain lastentehtäviä :D. Illalla menin isille ja tänään tulin sieltä ja tänään ilta on mennykki iha normisti koneella ja chillaillen. Kuvia ei oo vaanko torstailta ja perjantailta kollaaseina & jotku kuvat otettu Lauran puhelimella, niin laatu sen mukanen, mutta toivottavasti ei niin kauheena haittaa :)!

-Jonna

20 kommenttia :

  1. pikku vinkki:) kannattaa korostaa värejä jollain muokkaus ohjelmalla! esim. picmonkeyllä.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, näissä kuvissa on laatu huonompi, koska otettu illalla/yöllä teltassa ja jotku otettu yöllä ulkona kaverin puhelimella! ja oon korostanu värejä yleensä, mutta en kauheena viitti muokata!:) kiitos vinkistä kuitenki (:

      Poista
    2. niin. :) mutta jos korostaa värejä (sillain hillitysti kummiski), niin ne näyttää paljon tarkemmilta ja parempi laatuselta:))

      Poista
    3. mun kuvat, muokkaan niitä sen verra ku haluun ja muokkaan niitten värejä muutenki normisti ;)

      Poista
  2. kuinka vanhoja sun siskot on? :)

    VastaaPoista
  3. tosi ihana blogi, tykkään paljon just tän tapasista blogeista !
    oon ollu jo kaua sun lukijas ja ei tästä voi antaa ku positiivista palautetta :)

    VastaaPoista
  4. tää sun blogis ulkoasu on kiva ja muutenki ihana blogi! jään seurailemaan ja ehkä liityn jossain vaihees lukijaksikin :)

    http://mylifejennajuulia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. kiva postaus !(:
    http://just-do-it-neea.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Kiva blogi(:

    http://liveloveand-letgo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Oii ihana blogi !! Musta tuli uus lukija :)
    > http://sinunvuoksesi.blogspot.fi/
    ^käythän kattomassa ja liity lukijaksi jos pidät :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos tosi paljon <3
      juu tottakai käyn kattomassa :)

      Poista
  8. ei helvetti nää kuvat XDXD

    VastaaPoista