sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

paardit

moix oix moix1
Hei! Perjantaina Roosa tuli meille ja päivä meni kauheen hitaasti, en ees muista mitä tehtiin, mutta illalla käytiin lenkillä koirien kans ja samalla kaupassa. Lauantaina sitte aamulla lähettiin junalla Kokkolaan shoppailemaan ja tultiin seittemän aikaan kotiin. Tarkotus oli nukkua yö teltassa, mutta nuo muut lähti sisälle ja mää ulos nukkumaa yksi, mutta aamuyöllä määki lähin sisälle, ku rupes ukkostaa:D.
Tänään sitte ei tehty oikeen mitään ja Roosa lähtiki jo kotiin. Kuvat kollaaseina, koska laatu, mutta alimmaisessa kollaasissa ostoksia! Ois kiva saaja kommenttia uudesta ulkoasusta ja muutenki blogista :)

-Jonna

22 kommenttia :

  1. Kivoja kuvia(: Ja ihana banneri(:

    VastaaPoista
  2. Sun banneris lukee belive :)

    VastaaPoista
  3. Arvostelu:

    Sun banneris on ihan älyttöman hyvälaatuinen ja ihanan kesäisiä kuvia sinusta ;3 Olet todella kaunis :) Blogisi kaikki värit, fonttityylit ja -koot, kirjoitustyylit yms. sopivat kaikki yhteen toisiensa kanssa. Laatublogi, joka kiinnostaa varmasti monia.

    http://heippakaikkii.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Ihana blogi ja kiva banneri ! :-) Oot tosi nätti !

    http://sinunvuoksesi.blogspot.fi/
    ^käythän kurkkaamassa ja liity lukijaksi jos pidät ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos tosi paljon :)!

      juu tottakai käyn kattomassa!

      Poista
  5. ARVOSTELU:

    Blogissa ensimmäisenä osui silmään älyttömän ihana ulkoasu, kiva banneri ja nätti tyttö :) Kuvat kollaaseissa oli näppärä ajatus, koska miljoonan kuvan katsominen erikseen on paljon vaikeampaa, eikä niitä aina meinaa jaksaa katsoa. Kirjotat sopivan lyhyesti tiivistettynä tärkeimmät asiat, vaikka kyllä tekstiä voisi olla pikkiriikkisen enemmänkin. Kuvat on hyvälaatusia ja niitä on mukavaa kattella. Arvosana blogille: 9-.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi, kiitos :) kiva kuulla tällasta! koitan kirjottaa vähä enemmän jatkossa:)

      Poista
  6. no huhhuh, ootpas sä nätti!:)

    http://inka-allornothing.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. kiva kuulla tällasta, kiitos:)

    VastaaPoista
  8. Arvostelu: Banneri on tosi kiva ja selkeä. Fontit ovat kivat ja kerrot hyvin selkeästi ja lyhyesti päiväsi tapahtumat joten ne jaksaa lukea :D Tosi kiva :) Liityin!

    VastaaPoista