tiistai 16. heinäkuuta 2013

ihku päivä ihkujen tyypien kaa :))

emppuonihana
Hei! Oon nyt täällä Vihdissä, mummolassa ja aattelin tulla tekemään nyt sunnuntaista postausta, ku on aikaaki. Harmi vaan, ettei oo vaanko yks kuva sunnuntailta, koska muut kuvat on kotona toisella koneella.. Sain siis Saanan kameran lainaan nyt, ku oon reissussa, joten saan tännekki kuvia laitettua, kunhan on aikaa päästä tekemään postausta! Kiitos Saanalle vielä kerran :) Ja laittakaapa vielä kysymyksiä tähän tai edelliseen postaukseen!
Mutta nyt asiaan, eli sunnuntaina kahentoista aikaan lähettiin Lauran kans taas rauskille. Mentiin Empulle ja rampattiin vaikka missä ja lopulta lähettiin rilikkeelle. Kaikki muut kävi uimassa paitsi minä. Sieltä sitte lähettiin Empulle ja käytiin vielä grillaamassa ja loppuilta meniki Empulla ja jossain hillumassa vaan. Illalla sitte tulin kotiin ja loppuilta meniki koneella ja sillee. Mutta nyt toivotan teille hauskaa loppuviikkoa ja saa laittaa kommenttia, ne piristää aina :) Kiitos muuten kaikille 178 lukijalle, en ois ikinä uskonu saavani nuin paljon lukijoita!
ps. sori ei tällä kertaa mitään kappaletta tossa alussa..en vaa jaksa ruveta säätään tän koneen kans, ku tää on sen verran hias..++ naurakaa otsikolle, sen keksi emppu ;);)

-Jonna

18 kommenttia :

  1. Hetken piti lukea aika tarkasti tota sun tekstiä koska mua kutsutaan myös nimellä Emppu :D Ihana blogi ja tykkään tosi kovaa tosta sun kirjotustyylistä, kuvat on kans tosi selkeitä ja hienoja! Mikä kamera sulla on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha :D kiitos tosi paljon :) no tällä hetkellä mulla ei oo mitään kameraa, mutta saan kavereilta kuvia ja siskon kameralla joskus jotain, mutta mahd. pian saan taas kameran (jos rikki menny menee takuuseen, nii aijemmi, jos ei, niin myöhemmi:D) :d

      Poista
  2. Tosi kiva blogi ja tykkään sun bannerista! :)

    http://vlittlethings.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Sun blogilla on tosi kiva ulkoasu! (-:

    ffavorite.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. tosi kiva ja selkeä ulkoasu, ja tykkään ku lataat noi kuvat isokokoisina. tekstikin tosi helppolukuista. :)
    - http://juttannika.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Nolo,paska blogi,säälittävä oot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep on paska blogi ja oon säälittävä mut en nii säälittävä ku sää ku et nimellä kehtaa tulla kertomaa mielipidettäs ;);) kiitos päivän nauruista:DDDDD

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. nii mite oli XD
      jooo kiitos :)

      Poista
    4. miksen tajua tota mira pajukosken kommenttii :Ddddddddddd ja nonna ei oo säälittävä tai nolo, ja tää blogi on just ihana :) !!

      Poista
    5. emmääkää :DDDD läräää, oot ihana <3

      Poista
    6. voi kiitos sanni ku tuli kommentoimaan tänne...-.-

      Poista
  6. Ihana postaus! :) Älä välitä anonyymeistä, osa on kivoja, mutta osa on tuollasia kunnon vittupäitä.. No mutta joo, ihana tämä sinun blogisi kyllä :3 Jatkahan samaan malliin!

    jepesdf.blogspot.fi ‹ arvonta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) haha emmää niistä jaksa välittää, ku ei monet osaa muutaku selittää jottai, iha niinku ne ois täydellisiä:D kiitos tosi paljon! ihana kommentti :')

      Poista