tiistai 25. kesäkuuta 2013

huippuseuraa = hauska päivä! :D

DSC00014 DSC00020 DSC00022 DSC00024 DSC00025 DSC00029 DSC00042 DSC00049 DSC00052 DSC00061 DSC00066 DSC00075 DSC00107
Hei! Ekaks pyyän anteeks kaikkien kuvien laadun..flickr muuttaa laadun huonoks tai sitte nuitten kuvien iso koko vaikuttaa vahvasti. Koneella kuvat oli vielä hyvänlaatusia, mutta ei enää blogissa.. Myös mun kamera on alkanu vähä toimimaan, eli saan järkkärillä otettua vähä kuvia välillä. Ainaki tänään sai otettua, mutta välillä se ei vaan anna ottaa.. En tiiä mikä siinä on, mutta näillä pakko mennä! Noh, kuitenki vaihetaan nyt asiaa! Eilen lähettiin Annikan kans kylälle, käytiin ostamassa jäätelöö & Annikalle hiusväri. Vähän ajan päästä mentiin Annikan kautta hamarille. Käytiin kerran uimassa ja sitte istuttiin laiturilla Annin ja Iidan kans. Lähettiin sieltä sitte meille ja sieltä vielä Annikalle, koska menin niille yöks. Nukuttiin vaunussa ja oli hauskaa! Mentiin aika aikasin nukkumaan, tai no riippuu miten ajattelee. Tänään sitte värjättiin Annikan hiukset ja myöhemmin lähettiin Saanalle ja sieltä meijän kautta kylälle kuvaamaan. Huippu päiviä! 
En tiiä millon tulee seuraavaa postausta, koska mullon nyt vähä suunnitelmia, joista yks meni päi mäntyjä..mutta lisää suunnitelmia viikonlopulle pukkaa kokoaja! Eli seuraavaa postausta tulee viimestään sunnuntaina :)

-Jonna

11 kommenttia :

  1. Voi miten upeita kuvia, koko blogi täynnä! :) Ihanan isoja ja tarkkojakin vielä!


    jepesdf.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. ihania kuvia ja tää blogi on muutenki tosi ihana! :>
    käytkö kurkkaamassa munki ja ehkä liittymässä? :)

    http://ijustwannadreamjee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Tää blogin ulkoasu on tosi ihana!<3 teksti ei oo liian pientä ja kuvat kivan isot:) liityin lukijaks. Seuraan ja kommentoin sun blogias mahdollisimman usein! :) kommentti kommentista, eiks vaa;)?! <3

    VastaaPoista
  4. sulla on ihan täydellinen blogi, tää ulkoasukin on niin nätti! ihania kuvia oot ottanut :-)

    käy ihmeessä kurkkaamassa? :3
    jennielinaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. kivan kesäsiä kuvia ja ihana ulkoasu :)!!

    http://alisaaj.blogspot.fi/

    VastaaPoista