keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

'mielipide-postaus'

Oon jo kauan miettinyt, että teen erikoispostausta ja nyt sain idean siihen, että minkälaisen. Teen siis tällasen ns. 'mielipide-postauksen' parista asiasta, jotka alkaa ottaa päähän joissain blogeissa ja bloggaajissa. 
Tää idea lähti siittä, että mää selasin julkasuja tuolla facebookin bloggaus ryhmissä. Huomasin, että jotkut kerjäämällä kerjää, että blogiin liityttäisiin lukijaks, eikä ajatella sitä, että lukeeko se henkilö blogia ollenkaan.
Aina blogissa voi painaa 'liity lukijaksi' nappia, mutta se ei tarkota, että lukisi blogia!
Lukijat ei todellakaan oo tärkeintä. Ite oon sillä kannalla enemmän, että mielummin monta kommenttia, kuin monta kymmentä lukijaa päivässä!

P6040160

Sitte myös asia, joka kans häiritsee.  Eli se, että ku alotetaan blogin pitäminen, otetaan automaattisesti anojen kommentti oikeus pois, jos saa vähän kritiikkiä tai negatiivistä kommenttia. (tää koskee siis vaan kommentteja, jotka liittyy blogiin, ei blogin pitäjän ulkonäköön tms.)
Jos alotat blogin pitämisen, sun on välillä vaan kestettävä huonommatkin kommentit. Ja sitten, jos suututaan siittä ja otetaan itteensä kommentit. En siis toivo, että kenellekkään tultais kokoajan laittamaan negatiivistä kommenttia ja haukkumaan blogia tms.! Kuitenkin bloggaajana pitää tietää ja muutenkin, että, kritiikkiä ja ei liian negatiivista kommenttia (myös enemmän negatiivisestaki) tulee joskus kaikille. Sille ei vaan voi mitään ja mun mielestä se on monesti myös hyvä asia. Jos saat jonkun kritiikin, ihan sama onko ano tms. siihen kommenttiin voi olla vastaamatta tai ottaa neuvosta vaarin (jos kommentti on semmonen, jossa on ytyä ja siittä löytyy joku vihje, miten blogia saa paremmaks tms.) ja tehä asialle jotain. 
DSC00104
Tää postaus on vaan siis mun mielipide enkä toivo, että ketään otettais uhriksi ja pommitettais huonoa kommenttia, mutta kaikkien on vaan välillä kestettävä kritiikkiä ja huonompaa kommenttia! Ei siittä tarvi isompaa asiaa tehdä, jos joku kommentoi blogiisi huonommin.
Se, että aloittaa blogin pitämisen, ei tarkota, että sun pitäs hyväksyä, että blogiin kommentoidaan huonoa kommenttia, mutta välillä huonompaa kommenttia tulee ja joskus siittä on jopa hyötyäki!
Toivottavasti tajusitte mikä idea tässä postauksessa oli, kommenttia saa laittaa mitä mieltä ootte postauksesta! :)
-Jonna

33 kommenttia :

  1. voitko käsi sydämmelllä sanoa ettet ole itse ruinannut entisiin blogeihisi lukioita ? et. olen huommanut ! ei pahalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voin, koska en oo tähän blogiin kertaakaan ruinannu lukijoita ja sanonu että LUKIJA LUKIJASTA ! sanon yleensä 'liity jos tykkäät' tms. koska tiiän ettei lukijat oo tärkeintä:D että jooo.. voisit mennä muualle selittelee sun juttujas:D

      Poista
    2. ja 'ei pahalla' siis mite oli :DD luulekko että otan itteeni tai jtn. jos mulle tullaan tommosta kommentoimaan? koska sun kommenttis on täyttä paskaa suoraan sanottuna.

      Poista
    3. älä ragee :DDD tässä tuli just se jos tulee hyvällä sanomaan jotain nii heti alat tollee "täyttä paskaa", rauhotu eläkä ota nii tosissaa :-----)

      Poista
    4. en ragenu. en tarkottanu mitenkää ragemisena tota kommenttia ja en ottanu tosissaan :)

      Poista
    5. lisään vielä tähän, että entiset blogit on ollutta ja mennyttä, niihin ehkä saatoin sanoa, että 'lukija lukijasta', mutta tähän blogiin en kertaakaan! :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. hyvä että en oo ainoo joka on tota mieltä !:D

      Poista
  3. Oon miettiny ihan samaa! Asiapostaus :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha :D kiva kuulla etten oo ainoo joka on tota mieltä (:

      Poista
  4. Oon ihan samaa mieltä :) ja just että "lukija lukijasta" ku ei ne lue sitä blogia (yleensä, en tarkota kaikkia!) !!

    VastaaPoista
  5. Puhuit asiaa, tosi hyvä postaus, oon ihan samaa mieltä! :-) ihana banneri muuten c:

    cowswings.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Puhut asiaa! En myöskään ymmärrä tuota lukija-lukijasta juttua, koska ainakin itse tahdon, että jokainen lukijani oikeasti seuraa blogiani. Ihan sama lukeeko tuolla palkissa 10 vai 100!

    ps. Todella ihana banneri :)

    http://ellanooran.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Hyvä postaus, ja täyttä totta! ;)

    VastaaPoista
  8. Jonna. Sinulla on kiva blogi ja luen sit mielelläni mutta sinä et puhu aivan rehellisesti. Olet itse lukioiden kalastelia kun mainostat jokaista postaustasi ja teet tälläisia. Mikset vaan lakkaisi mainostamasta jos se on kerta mielestäsi oikein. Ja blogisi muuttuu aina vaan massaa kohti. KEKSI JOTAIN OMAA älä ota ittees :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et tajunnut postausta oikein. Se, että mainostaa blogia, ei tarkota, että kalastelis blogiin lukijoita. :D
      Anteeksi, jos blogi muuttuu massaks, mutta et oo tainnu tajuta, että muutan kokoajan ulkoasua vähitellen, kunhan keksin jotain, mikä erottuu massasta.
      ja ei kuulu tapoihin ottaa itteeni tällasia :p

      Poista
    2. ++ mainostamisessa ei oo mitään väärää! suurinosa bloggaajista mainostaa blogiaan jossain. mainostaminen ja lukijoiden kerjääminen on ihan eri asia ;)

      Poista
  9. sulla on tosi kiva blogi ! kuvat on hyvälaatusia ja teksti kiinnostavaa :-) liityin !

    VastaaPoista
  10. kiva postaus tykkäsin paljon :)

    VastaaPoista
  11. Mukava postaus :3 miekin oon tota mieltä, että lukijat ei oo tärkeintä blogissa, ja enttä on ihan pöhköä, että tyyliin, just sielä facessa ihmiset sanoo, et liity nii liityn takas ? :o okei, okeis pitäis liittyy niihin mistä tykkää, eikä et no joo liityit mulle nii liityn takas vaik blogis ei ookkaa kummone :D mut kiva postaus (--:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos (: niimpä!:D kyllä jotkut lukee blogeja, vaikka sanoo että 'lukija lukijasta' mutta kaikki ei ..

      Poista
  12. tää on totta!:) sulla on tosi ihana blogi, tykkään!:)

    http://veeraahh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. Kyllä mielestäni on ymmärrettävää jos ei ole lukioita ja haluaa mainostaa blogia, ettei tarvitse kirjoitella niin ettei kukaan luexd mut muuten kyl:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oo mielestäni missää välissä sanonu että ois väärin mainostaa? :)

      Poista
  14. asiaa joka sana! sulla on aivan ihana blogi ja oot tosi nätti ! (:

    http://fabdream.blogspot.fi/

    VastaaPoista